NEO EN 54-16 Hlasová signalizace požáru - (HSP) - podle EN 54-16

Nové

LDA-AUDIOTECH

Cena na zavolání

Více informací

  • 5 audio vstupů
  • 8 zesilovačů se 120W max. napájením každý
  • LDA FlexNet a CobraNet technologie
  • 4,3" přední dotykový displej
  • Integrovaný nouzový mikrofon
  • DSP
  • Vyvážené vstupy/ výstupy

Nový systém NEO je speciálně navržen, aby splňoval i ty nejnáročnější požadavky norem EN 54-16 a EN 60849.

NEO je nejmodernější, spolehlivý a robustní evakuační rozhlas (VA), který zajišťuje vynikající výkon v těch nejnáročnějších situacích.

Nákladově efektivní, s výkonným veřejným ozvučením (PA) a se systémem hudby na pozadí (BGM) je vhodný pro všechny typy míst bez ohledu na jeho velikost.

Splňuje a překračuje nejnovější bezpečnostní normy

NEO nabízí nejvyšší výkon a spolehlivost. Vytvořený s nejpřísnějšími plány, NEO má specifické funkce pro kompletní monitorování systému, reproduktorové linky a dohled mikrofonů, záložní zesilovač s automatickým přepínáním, přímý management předem nahraných zpráv a přední panel s ukazateli a manuálními ovládacími prvky.

Bezpečnost především: V případě evakuace hudba na pozadí se automaticky přepne na zónu pro aktivaci prioritních vstupů, jako jsou předem nahrané nouzové zprávy. Ve stejné době, mikrofon hasiče integrovaný v předním panelu systému nebo ve venkovním panelu, může být rychle nasměrován do vybraných zón tak, aby autorizovaný pracovníci mohli provádět řízenou evakuaci.

NEO - EN 54 Voice Alarm System

Snadná instalace, konfigurace a integrace

NEO se provádí podle plug & play filozofie a pracuje přes Ethernet standardní sítě, s použitím protokolů jako CobraNet a TCP/IP, a to bez nutnosti speciálního zapojení.

NEO může být také snadno integrován s ostatními systémy (video a audio telefony, IP telefonie, digitální signage systémy, atd.) Pro snižování nákladů, času a úsilí.

Více robustní distribuovaný systém

NEO může být součástí distribuovaného síťového systému, kde každý prvek inteligentně komunikuje s ostatními, dělá systém odolnějším, protože bude v provozu bez ohledu na to, co se stane.

Snadno škálovatelný

NEO je vhodný pro všechny instalační velikosti, ať už je to malý lokální systém nebo velký komplexní multi-zónový systém.

Díky své jedinečné modulární konstrukci, omezení ze zastaralých systémů skončili, protože s NEOm můžeme mít neomezené vstupy a neomezené zóny.

Odlišení reálné zóny

NEO nabízí reálné odlišení zón, což umožňuje, aby audio bylo distribuováno osobním a optimalizovaným způsobem do každé oblasti. Tímto způsobem bude hudba na pozadí, obchodní sdělení, varování nebo jakýkoli jiný požadovaný vstup dosažen pouze těmi správnými zónami, bez rušení ostatních.

Zaručená profesionální kvalita zvuku a srozumitelnost

NEO je zároveň profesionální audio systém s integrovaným DSP a 24 bitový digitální audio výstup na kanál, zajišťující kvalitu zvuku v každé zóně.

NEO také zahrnuje LDA Dynamic Sound Adjust technologii, která umožňuje nastavení dynamické hlasitosti, aby vždy měla srozumitelný a jasný zvuk.

Řízení, kontrola a monitoring v cloudu

NEO může obsahovat uživatelsky přívětivou IT platformu SIME pro snadnou správu, monitorování a ovládání celého systému a jeho součásti na dálku (pomocí tabletu, smartphonu, PC nebo Mac). Se SIME může kdokoliv s odpovídajícím přístupem pracovat NEO intuitivním způsobem.

Mezi mnoha funkcemi, SIME nabízí automatické plánování správy, umožňující, aby hlášení byly vyslyšeny vždy ve správném čase na správném místě.

2 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: