SIME softvér

Nové

LDA-AUDIOTECH

Cena na zavolání

Více informací

SIME nabízí vzdálenou správu a dohled celého systému PA/VA, poskytuje bezproblémovou integraci s technologiemi třetích stran a zároveň je kompletním audio distribčným softwarem.

Systém SIME je softwarová platforma pro ovládání, konfiguraci a správu LDA veřejného ozvučení a evakuačních systémů, je založena na koncepci "odborník odpovědný za systém". Zároveň je SIME kompletní a moderní audio distribuční systém po IP síti.

Jsme si vědomi toho, že každodenní vývoj staveb a infrastruktury vyžaduje systémy, které se perfektně hodí k současné filozofii v každém projektu. Z tohoto důvodu, naše systémy jsou koncipovány tak, aby byly zcela pružné a schopné splnit všechny požadavky, které dnešní instalace mohou požadovat.

Intuitivní a jednoduchý plně kontrolovatelný systém

SIME je navržen tak, aby se dal ovládat intuitivním způsobem. Tímto způsobem může být každý parametr LDA systémů nakonfigurován, kontrolovaný a řízený ze SIME.

Audio distribuce obsahu po síti

SIME umožňuje dodání hudby po IP síti, protože je to kompletní audio distribuční systém v cloudu. Jednoduše vyberete zvukový obsah pro jednotlivé zóny a bude se automaticky přehrávat přesně tam, kde chcete.

SIME PA/VA Control Platform

Plánovač dopředu nahraných zpráv

Modul kalendáře SIME nabízí plánovač zprávy, který vám umožní vybrat den, hodinu a konkrétní oblasti, kde chcete zprávu přehrát.

Například: Můžeme nastavit uvítací zprávu, která bude přehrávána v každé vstupní zóně, v několika budovách, v době otevírání.

SIME PA/VA Control Platform



Snadná integrace s řešením třetí strany

SIME pomáhá budovat otevřené a univerzální ekosystémy, které obsahují moduly od různých výrobců, pro usnadnění přizpůsobení a vývoj pracovních procesů každé společnosti. Inteligentní akustická řešení, Digital Signage, Intercomms nebo SIP telefonie jsou technologie již integrovány s platformou SIME.

SIME

Multi-platformový přístup odkudkoliv

SIME lze spravovat ze všech možných platforem: tablet, smartphone, PC, Mac, atd. To znamená, že bez ohledu na to, kde se nacházíte, SIME bude přístupné.

Toto je možné, protože platforma následuje filozofii LDA technologií a byla vyvinuta nejmodernějšími nástroji pro vývoj softwaru.

Řízení přístupu a zabezpečení

SIME je navržen podle kritérií bezpečnosti a škálovatelnosti, které mohou být také použity na další integrované systémy: řízení přístupu, uživatelské profily, různé kontrolní body, atd.

2 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: