Cena na zavolání

Více informací

LDA SONORA systém je ideálním řešením pro veřejné ozvučení a evakuační rozhlas ve středních a velkých podnicích.

Série produktů SONORA zahrnuje:

  • STV - Digitální IP zesilovač
  • SES 80 - Digitální IP Multichannel Audio matrix
  • SES 22 - Digitální IP Multichannel Audio matrix
  • ISL - Jednotka vedení linky
  • ASC - Řídicí a nouzová jednotka

Perfektní audio řešení ve velkých a středních podnicích

SONORA systém byl instalován na letištích, v metrách, nemocnicích, firemních budovách a velkých nákupních centrech mezi mnoha jinými, protože přináší kvalitu, flexibilitu a zvukovou sílu potřebnou v multizónové místech s velkými zesilovacími zónami.

STV zesilovač ze série produktů SONORA umožňuje až 4 výstupní kanály 400W každý, v 100V nebo 70V linkách (bez nutnosti externího konvertoru) ve velikosti 2U zařízení. Velké zóny mohou být pokryty tímto způsobem jen jedním STV zesilovačem.

Vysoce kvalitní profesionální ozvučení

Ať už jde o hlasové zprávy, oznámení nebo hudební pozadí, ozvučení bude jasné a s vysoce kvalitním zvukem, který předstihuje i to, co se běžně dosahuje ve většině koncertních sálech.

Oba vícekanálové audio matrix systémy ZES ze série produktů SONORA a zesilovače STV mají integrovaný digitální signálový procesor (DSP). Nabízejí 24 bitů digitálního audia na kanál při 48 kHz a mají symetrické vstupy a výstupy.

Kromě toho systém umožňuje akustické přizpůsobení specifické pro každou lokalitu a díky LDA Dynamic Sound Adjust technologii, úroveň zvuku může být automaticky upravena v závislosti od hluku a počtu osob přítomných v každé zóně.

Neomezené škálovatelný systém

Nezáleží na tom, jak velká je instalace, protože škálovatelnost systému je neomezená a to buď v počtu vstupů nebo zesilovacích zón.

Distribuovaný DIGITAL IP systém

SONORA systém je plně digitální a pracuje přes standardní ethernetové sítě, které šetří úsilí instalace, čas a náklady.

Rozlučte se se starými nejistými systémy, protože teď budete mít možnost vytvořit plně distribuovaný síťový systém, ve kterém každý prvek inteligentně komunikuje s ostatními.

Tímto způsobem můžete také plně využívat výhod řízení, kontroly a dohledu v cloudu, který software SIME nabízí. Se SIME budete mít úplnou kontrolu nad systémem pomocí libovolného zařízení (iPad, smartphone, PC, atd.).

Otevřená technologie, lehké integrování se systémy třetích stran

Vzhledem k tomu, že používá standardní a otevřené protokoly, SONORA umožňuje snadnou integraci se systémy třetích stran (dveřní vrátní, digitální signage, IP telefonie, atd.).

Například, Renkus Heiz inteligentní akustická řešení jsou přímo integrovány se systémem SONORA, a pomocí softwaru SIME můžeme kontrolovat Iconix line Arrays prostorových reprosoustav. Tyto pokročilé systémy nabízejí vysoce kvalitní zvuk za účelem dokonalého pokrytí velkých ploch.

Systém hlasové evakuace EN 60849

Systém SONORA je certifikována dle normy EN 60849, poskytuje bezpečný a kontrolovaný evakuační rozhlas v nouzových situacích.

Produkty SONORA, řídící a monitorovací ASC zařízení a záložní switch ISL zesilovače, zaručují systém redundance a nepřetržitou funkcionalitu systému evakuačního rozhlasu.

Systém LDA SONORA je přítomen v důležitých nákupních centrech, jako je "El Corte Inglés", Carrefour, IKEA nebo Real Plaza (Peru), stejně jako i na letišti Barajas nebo v sítích metra od Seville a Bilbau až po další. Stále více klientů z celého světa těží z inovace, kvality a spolehlivosti řešení LDA Audio Tech.

2 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: